Advies van Vloerservice Brabant

De keuze voor een vloer is erg belangrijk. Een vloer moet een lange tijd mee en daarom is het van belang dat u de juiste vloer kiest. Vloerservice Brabant kan u van het juiste advies voorzien. Bij Vloerservice in Brabant leggen ze prachtige gietvloeren, maar ook betonvloeren, grindvloeren en meer.

Het bedrijf

Vloerservice Brabant is een modern en ervaren bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid uitgangspunten zijn. Omdat vloeren de ruimte bepalen en in aanschaf een duurzaam goed zijn, luisteren zij naar uw wens. Vloerservice Brabant is een deskundig partner die uw verwachting als uitgangspunt hanteert en voldoet aan kwaliteit en flexibiliteit. Ze leveren service aan huis of bedrijf, leveren kwaliteit en werken klantvriendelijk.

Een gietvloer

Bij een gietvloer worden 2 of 3 componenten aangebracht. Een gietvloer levert een strakke en naadloze vloerafwerking op. Om dit resultaat te bereiken is vakmanschap en adequate kennis een vereiste. Ze beginnen met een gedegen onderzoek van de bestaande ondervloer. Deze ondervloer moet machinaal worden opgeruwd, zodat voldoende hechting kan worden verkregen. Vervolgens wordt er een primer op epoxy basis aangebracht. Hierna kan de gietvloer worden aangebracht. Het gelijkmatig aanbrengen en het nivellerende karakter zorgen ervoor dat de vloer mooi strak wordt. Zo krijgt u een prachtige strakke vloer die niet koud aanvoelt. Bent u nu benieuwd naar de gietvloer en Vloerservice Brabant? Klik dan hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.