Advocaat in omgeving Wijchen

Bent u op zoek naar een advocaat in de omgeving van Wijchen? Van der Putt Advocaten is gespecialiseerd in juridische dienstverlening op het gebied van civiel- en bestuursrecht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Het team van Van der Putt Advocaten

In totaal werken er een groot aantal advocaten met allemaal een eigen specialisme. Toch zijn alle advocaten stuk voor stuk klantgericht en hanteren ze een persoonlijke benadering. Wel zo prettig als u niet thuis bent in juridische zaken. De missie van Van der Putt Advocaten, gevestigd in Venray, is dan ook “Hoogwaardige rechtshulp verlenen tegen een betaalbare prijs waarbij klantgerichtheid voorop staat”.

Wat houdt die klantgerichtheid nou eigenlijk in?

Allereerst biedt Van der Putt Advocaten een gratis spreekuur voor het eerste advies. Betaalbaarheid en toegankelijkheid staat namelijk hoog in het vaandel. Daarnaast wordt uw zaak gekoppeld aan een advocaat die daar het meest geschikt voor is. Elke advocaat beschikt namelijk over een eigen specialiteit en heeft hiervoor een studie in een specifiek rechtsgebied afgerond. Zo bent u er dus van verzekerd dat u door iemand wordt geholpen die weet waar het over gaat!

Contact opnemen

Op de website van Van der Putt Advocaten kunt u uw vraag stellen via het online vragenformulier. U kunt uiteraard ook mailen of bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.