Altijd veilig voedsel uitserveren dankzij de voedselthermometer

Als u een eigen horeca gelegenheid heeft, is het ontzettend belangrijk dat u uw gasten kwalitatief goed voedsel aanbiedt. Hierbij is de veiligheid van het voedsel waarschijnlijk de belangrijkste factor. Als u vlees serveert dat niet helemaal gaar is, kunnen er bacteriën in blijven zitten, wat schadelijk is en voor ziekte kan zorgen. Als dit eenmaal bekend wordt, kan dit een negatieve invloed op uw imago hebben. Dankzij een temperatuurlogger kunt u bijvoorbeeld de temperatuur en luchtvochtigheid meten, zodat u precies weet of uw voedsel in een veilige omgeving staat. Bij Gullimex kunt u verschillende apparaten aanschaffen om uw voedselveiligheid te optimaliseren.

U vindt Gullimex in verschillende sectoren

Wellicht heeft u wel eens van Gullimex gehoord. Ze zijn namelijk landelijk bekend geworden met hun voedselthermometer. Op dit moment zijn ze behalve in de food branche, ook actief in de transport, industie en health pharma sector. Wilt u weten wat ze voor u kunnen betekenen in een bepaalde sector? Neem dan een kijkje op de website van Gullimex

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over oplossingen voor voedselveiligheid? Op de website van Gullimex vindt u veel informatie over de verschillende producten. Heeft u nog een specifieke vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.