Bed en Breakfast in het Pareltje van de oostelijke mijnstreek

Bed en Breakfast Pincky is gelegen in Brunssum, wat ook wel de parel van de oostelijke mijnstreek wordt genoemd. Tegenwoordig wordt de term “Parkstad Limburg” gebruikt, waar meerdere gemeenten onder vallen. Alleen in dit gebied bevinden zich al 12 beschermde natuurgebieden! Dit Bed en Breakfast is dus de perfecte plek voor natuurliefhebbers. Mocht u meer een stadsmens zijn dan bent u ook helemaal op uw plek bij Pincky, u bent namelijk binnen een halfuurtje in Maastricht! Ook andere steden in Duitsland en België zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

Bed en Breakfast Pincky

Dit Bed en Breakfast wordt gerund door 2 enthousiaste eigenaren: Dominique en Monique. Ze hebben allebei ontzettend veel horeca ervaring en zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Als u meer wilt weten over de highlights van Limburg dan bent u hier aan het juiste adres,  er is namelijk niemand die u enthousiaster kan maken over deze prachtige provincie.

Ja, ik wil graag een overnachting boeken!

Wilt u graag een overnachting boeken bij deze B en B nabij Maastricht? Neem dan een kijkje op de website en boek direct online!  Hier kunt u meteen zien welke data nog beschikbaar zijn en wanneer ze vol zitten. U kunt zelfs een type kamer uitkiezen!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.