Behandeling hielspoor

Het Centrum voor Fysiotherapie en Shockwave & Echografie Doetinchem doet aan gespecialiseerde behandelingen van uw hielspoor. Heeft u hier ook last van? Dan kan Fysiotherapie Doetinchem u helpen. Samen met u stellen ze een behandelplan op, waardoor ze uw huidige hielspoor problemen effectief gaan behandelen en proberen het opnieuw optreden van uw klachten te voorkomen.

Hielspoor

Hielspoor is de meest voorkomende oorzaak van hielpijn. Meer dan 10% van de mensen heeft er ooit wel eens last van gehad. Hielspoor is gelukkig vaak goed te behandelen. De benige uitwas onder het hielbeen ter hoogte van de aanhechting van het peesblad is een hielspoor. Hevige, aanhoudende pijn onder de hiel wordt veelal aangeduid met het begrip ‘hielspoor’. De pijn wordt veroorzaakt door een niet-bacteriële ontsteking aan het peesblad. Meestal is dit het gevolg van overbelasting. Klachten die vaak gepaard gaan bij hielspoor zijn een pijnlijke hiel, moeite met lopen, opstartpijn bij uit bed komen of bij te lang slapen.

Behandelen

De constante pijn die gepaard gaat met hielspoor gaat niet vanzelf over, maar wordt juist steeds erger. Wacht daarom niet langer en laat uw hielspoor effectief behandelen bij Fysiotherapie Doetinchem. De resultaten die zij boeken bij de hielspoor behandelingen zijn uitstekend. Op de site kunt u een afspraak maken voor een behandeling en uw vragen stellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.