Bent u op zoek naar een voedselthermometer?

Bent u op zoek naar een voedselthermometer? Bijvoorbeeld voor in uw horecazaak? Zoek dan niet verder! Gullimex beschikt over een breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige thermometers voor het waarborgen van voedselvoeligheid en proces- en productveiligheid. U kunt elk product gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Waarvoor heeft u een thermometer nodig?

Wij beschikken over meerdere thermometers. Of u er nou een nodig heeft voor nauwkeurige insteekmetingen of een instrument dat infrarood snelle contactloze oppervlaktemetingen uitvoert: Gullimex kan u helpen. Gullimex garandeert altijd de hoogste kwaliteit. U kunt de thermometers voor vele doeleinden gebruiken, denk aan de vlees-, vis-, fruit- en bakkersindustrie. U heeft met de thermometers van Gullimex alles onder controle!

Alle informatie rondom Gullimex vindt u online

Wilt u meer informatie over Gullimex, onze producten of bijvoorbeeld de thermometer? Bekijk dan snel onze website en klik hier. Wilt u contact met ons opnemen? Dat is uiteraard ook mogelijk. U kunt ons bereiken per mail op info@gullimex.nl. Per telefoon zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 074 265 77 88. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste oplossing en wij beantwoorden met liefde al uw vragen.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.