Bent u toe aan verandering?

Loopt u al enige tijd telkens weer tegen dezelfde problemen aan? Bent u toe aan verandering in uw leven en in uzelf? Dan is een coach wellicht wel iets voor u. Of bijvoorbeeld het volgen van een training. Unicornis is een bedrijf die u kan helpen. Zij zijn namelijk een creatieve en inspirerende onderneming, waar u terecht kunt voor een ontwikkeling op een bepaald gebied. Bij Unicornis staat centraal dat u veranderd vanuit eigen kracht. Iets voor u? Lees snel verder! 

Unicornis

Unicornis biedt trainingen en begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dit kan op individueel niveau, maar bijvoorbeeld ook in groepen met ‘gelijkgestemden’. Wilt u een training met collega’s? Ook dat is mogelijk. Bent u een leidinggevende? Dan is de training met leidinggevenden wellicht iets voor u. Daar leert u wat er komt kijken bij het opleiden en ontwikkelen van medewerkers. Uiteindelijk gaat u naar huis met een concreet idee wat u kunt gaan doen en hoe u dat kunt gaan aanpakken. Bij Unicornis staat u altijd centraal. Het gaat tenslotte om u!

Zoekt u coaching?

Wilt u coaching volgen bij Unicornis en bent u nieuwsgierig naar meer informatie? Klik hier voor de website van Unicornis en ontdek de vele mogelijkheden!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.