Bij hondenpension Ingen kunt u uw hond toevertrouwen

Heeft u een hond als huisdier en gaat u op vakantie maar is het niet mogelijk uw hond mee te nemen naar deze vakantie? Dan moet u een hondenpension regelen waar uw hond kan verblijven. Natuurlijk wilt u uw hond niet zomaar in vreemde handen achter laten met de kans dat het beestje niet goed verzorgt wordt. Bij Hondenpension Ingen hoeft u niet bang te zijn dat u hond verwaarloost wordt terwijl u in het buitenland zit.

Het hondenpension

Het hondenpension heeft elf speelweides tot haar beschikking. De honden worden vier keer per dag, in geselecteerde groepjes,  op deze speelweides losgelaten om te spelen, te graven, rond te snuffelen en te badderen in een van onze speciale hondenzwembadjes. In de zomer wordt er voor genoeg schaduw gecreëerd zodat uw hond geen last zult krijgen van een zonnesteek. Voor de winterperiode staat er voor iedere hond een mand met een dekentje klaar, daarnaast heeft hondenpension Ingen vloerverwarming. U hond krijgt veel liefde en er wordt met enthousiasme en ervaring voor uw hond gezorgd.

Hondenpension Ingen niet alleen voor honden

Bij het hondenpension Nijmegen, want hondenpension Ingen heeft ook een speciaal pension voor uw katten. Natuurlijk worden uw katten net als de honden als echte gasten beschouwd en word er met veel liefde voor gezorgd.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.