Bij tandarts Staalwijk is angst verleden tijd

Angst voor de tandarts komt steeds vaker voor. Veel kinderen maar ook zeker veel volwassenen hebben er last van. De angsten kunnen ontstaan zijn door eerdere ervaringen of door verhalen van anderen. Deze angst is erg vervelend, maar het zorgt er ook voor dat je steeds weer over een grote drempel moet. Bij Staalwijk tandarts is deze angst voor de tandarts verleden tijd.

hypnose

Staalwijk is een erkende tandartspraktijk op het gebied van angst. Zij zorgen door middel van hypnose ervoor dat u geen pijn heeft en dat u de volgende keer minder angst zult hebben. Hypnosetechnieken bouwen ze in zodat de patiënt zich beter op zijn gemak voelt, zich beter begrepen voelt en meer open staat voor de behandeling. Zo verlopen de behandelingen ook vlotter. Hypnose begint als een aanvulling op de algemene relaxatie. Er zijn talrijke mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld specifieke ontspanning, pijn en angstreductie.

kennismaking

Is deze angst herkenbaar voor u en wilt u daarom naar Staalwijk? Op de site kunt u een inschrijving plaatsen en een afspraak plannen. Ook kunt u tijdens openingtijden even langs gaan voor de inschrijving of de afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een kennismaking en een gebitscontrole. Hier kunt u al uw klachten en wensen bespreken met de tandarts. Na deze kennismaking bent u officieel patiënt bij Staalwijk, de tandartspraktijk Utrecht.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.