Breng warmte en gezelligheid in huis met de Contura 850

Heeft u op dit moment een knusse woonkamer, maar mist u soms nog wat gezelligheid? Als u een kleine woning heeft, denkt u waarschijnlijk niet meteen aan het kopen van een houtkachel. Wat veel mensen niet weten is dat een houtkachel tegenwoordig in alle vormen en maten beschikbaar is. Bij Haardenexpert vindt u een uitgebreid assortiment aan haarden, groot en klein. Neem bijvoorbeeld de Contura 850, een compacte houtkachel die uw woonkamer een gezellige uitstraling kan geven.

Over de Contura 850

De Contura 850 is een compacte, vrijstaande houtkachel met een erg hoog rendement. De kachel is slechts 91,5 centimeter hoog, 46 centimeter breed en 36 centimeter diep. Een geschikt formaat voor elke woonkamer! En dankzij de drie ruiten kunt u vanuit elke hoek in de kamer kijken naar het knisperende vuur.

Kachels worden niet alleen geleverd, maar kunnen ook voor u geïnstalleerd worden

Als u een haard aanschaft bij Haardenexpert kan deze ook voor u geïnstalleerd worden. Haardenexpert werkt met vakkundige installateurs die jarenlange ervaring hebben.

Gratis en vrijblijvend advies

Weet u nog niet zeker welke houtkachel u wilt aanschaffen? Haardenexpert kan u gratis en geheel vrijblijvend adviseren. Wilt u contact opnemen met Haardenexpert? Bel dan met een van de medewerkers of surf naar de website. Wilt u direct naar de webpagina? Klik dan op de volgende link: Website van Haardenexpert.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.