Bruiloft band Feelings

Bent u voor uw bruiloft nog op zoek naar een spetterende band die de hele dag muziek voor u verzorgd? Bij Bandpaleis bent u aan het juiste adres. Bandpaleis biedt u de bruiloft band Feelings. Feelings kan alle soorten muziek voor u spelen. U geeft uw wensen door en u maakt samen een mooi programma. Ook kunt u er voor kiezen om het aan de band over te laten. Zij zullen u dan verassen. Feelings maakt uw bruiloft tot een spetterend feest.

De band en de muziek

De Feelings band zorgt voor spectaculaire feesten. Met veelzijdigheid en professionaliteit maken zij dit waar. De band bestaat uit verschillende leden, waaronder twee zangeressen, een drummer, een bassist, een gitarist, een toetsenist, een trompettist, een tenor saxofonist, een alt saxofonist en een percussionist. Alle muziek wordt live gespeeld. Feelings kan alles voor u spelen, ze hebben een enorm breed repertoire. U kunt denken aan disco, latin, dans nummers of mooie ballads.

Meer informatie over de band

Bent u benieuwd naar de band Feelings? Ga naar de site en bekijk foto’s en luister muziekfragmenten. Feelings speelt graag op uw bruiloft, maar ze spelen ook op verjaardagen en andere feesten. Wilt u meer informatie over de coverband voor een bruiloft? Ga dan naar de site of neem contact op.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.