Coachen met paarden

Heeft u al wel eens gehoord van coachen met paarden? U vraagt zich wellicht af: “wat houdt dat precies in?”. Het is een bijzondere manier van het geven workshops en therapieën. Sandra coachen met paarden geeft deze workshops en trainingen al een geruime tijd en werkt vanuit passie voor haar vak. Door de inzet van paarden krijgt het een geheel andere dimensie. Paarden zijn zeer sensitieve wezens en voelen alles erg goed aan. Dus ook uw gevoelens. Samen met paarden kijkt Sandra naar hoe er wordt gecommuniceerd. De trainingen worden gegeven in groepsverband of individueel.

Coachen met paarden iets voor u?

Sandra Slym werkt sinds 2010 als Equine Assisted Coach. Vanaf haar kindertijd hebben paarden een grote rol gespeeld in haar leven. De doelgroep van Sandra? Die is erg breed. Dit kunnen kinderen zijn met bijvoorbeeld ADHD of PDD-NOS, maar ook hun ouders of bedrijven. Sandra begeleidt ook mensen met een eigen paard. Dus wat voor een begeleiding je ook zoekt: bij Sandra ben je aan het juiste adres.

Therapie met paarden

Therapie met paarden: is het iets voor u? Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem eens een kijkje op de website van Sandra. Hier vindt u allerlei informatie en ook de contactgegevens.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.