Complete facturatie software

Bent u op zoek naar een pakket voor uw gehele bedrijfsvoering, dan bent u bij Workspace aan het juiste adres. Workspace heeft complete pakketten te gebruiken voor facturatie, offertes maken, relatiebeheer, projectbeheer, artikelen en verkoop enz. Er zijn vijf verschillende pakketten waarvan er vast één bij uw bedrijf past. Binnen Workspace bent u altijd vrij om van pakket te wisselen. Een online factuur maken bijvoorbeeld gaat heel gemakkelijk met Workspace.

Registreren bij Workspace

U kunt na registratie het Premium-abonnement twee weken gratis en vrijblijvend proberen. Met Workspace kunt u gelijk aan de slag. U zult zien hoeveel mogelijkheden het pakket biedt en tegelijk zult u ervaren dat het een heel toegankelijk pakket is. Ook de ondersteuning die ze bieden is van  zeer goede kwaliteit.

De Workspace apps

Met de Workspace apps voor iPhone, iPad en Android heeft u altijd beschikking over uw Workspace-gegevens. Daarbij maken deze apps gebruik van alles wat uw mobiele apparaat te bieden heeft, zoals GPS voor ritregistratie en uw camera voor het scannen van documenten. Via de Workspace app kunt u facturen en offertes samenstellen, verzenden en boeken. Ook kunt u de status van uw facturen en offertes inzien, wijzigen en betalingen registreren. Kies voor een compleet pakket aan facturatie software en kies daarom voor Workspace.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.