Considering a breast enlargement?

Tegenwoordig is plastische chirurgie niets meer om je voor te schamen. Een van de meest uitgevoerde behandelingen is een Breast Enlargement. Door deze relatief kleine ingreep kunt u eindelijk uw droomcup realiseren! Uiteraard wordt er in overleg gekeken welke cupmaat het beste bij uw lichaam past en kunt u vertrouwen op de expertise van de medewerkers uit deze kliniek. Dijkhof Clinic is een gespecialiseerd team van plastisch chirurgen die kwalitatief hoog werk aanleveren.

Een gespecialiseerd team

Er staan meerdere specialistische chirurgen voor u klaar om eindelijk uw droom uit te laten komen. Uiteraard zijn deze medewerkers BIG-geregistreerd. Dit is een officiële bevoegdheid van een zorgverlener. Daarnaast werken ze via de strenge ISO- en NEN-normeringen. U bent dus zeker in goede handen bij deze kliniek.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een borstvergroting beginnen al vanaf €2595,-. Hier zit uiteraard uw consult bij in, de anesthesie kosten en de nazorg. Een transparante prijs voor dit volledige pakket. En u hoeft niet bang te zijn dat u nog een jaar op de wachtlijst staat, want Dijkhof Clinics werkt met korte wachttijden zodat u zo snel mogelijk tevreden in uw nieuwe bikini het strand op kan! Kijk op de website van Dijkhof Clinic voor meer informatie!

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.