Dakdekker in Deventer voor een nieuw dak!

Werken u en uw medewerkers op grote hoogtes? Dan is een veilig werken erg belangrijk en de eerste prioriteit. Een bedrijf wat u kan voorzien in goede valbeveiliging is Protect PBM. De valbeveiliging zorgt ervoor dat  u ook in noodsituaties gewoon een bezoek aan het dak kan brengen. Maar Protect PBM is een dakdekker in Deventer, hier kan u ook terecht voor voor dakbedekkingen, zonnepanelen en groendaken.

Valbeveiliging zou eerste prioriteit moeten zijn

Natuurlijk wilt u uw medewerkers beschermen tegen levensgevaarlijke situaties.  Bij een valbeveiliging systeem wordt gebruik gemaakt van een harnas waarmee u vast zit aan een ankerpunt of permanent lijnsysteem. Als u deze laat installeren door Protect PBM dan krijgt u een 100% veiligheidsgarantie na installatie.

De verschillende systemen

Protect PBM biedt verschillende valbeveiliging systemen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor Secupoint. Dit systeem wordt toegepast als stand-alone ankerpunt en heeft een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Andere systemen zijn Securant en Seculine vario. Deze systemen worden op een andere manier gebruikt en passen wellicht beter bij uw wensen en dak.

Neem contact op met Protect PBM

heeft u een vraag of wilt u een persoonlijk advies?  Neem dan contact op met Protect PBM, voor de website klikt u hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.