De glampings in Frankrijk

U wil graag aankomende zomer gaan kamperen met uw gezin, maar u bent op zoek naar een camping die een beetje luxe biedt? Zoek dan niet verder, want Villatent is de oplossing. Villatent heeft meerdere campings in Frankrijk, Duitsland en Luxenburg. Bij Villatent kampeert u in luxe op de glampings in Frankrijk, Duitsland en Luxenburg.

De campings

In luxe kamperen met Villatent is mogelijk in royale safaritenten, voorzien van moderne luxe in de inspirerende omgeving van pittoreske stadjes. U verblijft op een kleinschalige en prachtige camping in Frankrijk, Luxenburg of Duitsland. U heeft keuze uit verschillende regio’s in bijvoorbeeld Frankrijk. U kiest de regio waar u graag wilt verblijven. Villatent is uitsluitend te vinden op campings met een hoge waardering van de ANWB, ACSI en Zoover. Ook voor kinderen zijn de campings ideaal. Er is altijd een speeltuin en zwembad aanwezig waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Bij Villatent heeft u geen gedoe met het inpakken en opzetten van een tent, maar direct na aankomst kunt u genieten uw vakantie.

Vakantie boeken

U wilt kamperen tijdens uw vakantie en graag het gevoel van een camping ervaren, maar wel met net dat beetje extra luxe tijdens uw vakantie. Dit kan bij Villatent. Boek uw vakantie direct via de site. Voor meer informatie over de campings en Villatent gaat u naar de site. Voor de glamping in Frankrijk, klik hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.