De Haardenexpert is trotste leverancier van de Barbas houtkachel

Bent u op zoek naar een aanbieder van de Barbas houtkachel? Zoek dan niet verder! Uw zoektocht stopt bij de Haardenexpert. Wij zijn een erkend dealer van Barbas. Of u nu zoekt naar een vrijstaandehaard, inbouwhaard of ander soort haard: de Haardenexpert heeft het! Barbas staat bekend als een betrouwbaar en bevlogen merk. Kwaliteit en duurzaamheid zijn erg belangrijk. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over de Barbas houtkachel

Barbas is in 1976 opgericht als Nederlands familiebedrijf zijnde. En dit is nog steeds het geval! Barbas behoort tot de top van de Europese haarden. De haarden zijn van hoge kwaliteit en stellen de klant altijd tevreden. Althans dat is het streven van Barbas. Ondanks de hoge eisen die het bedrijf zelf aan de haarden stelt zijn de haarden wel heel betaalbaar! Dit komt door de nieuwe manier van produceren. Tevens krijgt u altijd een bijzonder goede afterservice en vakkundige hulp bij de onderhoud van uw Barbas houtkachel.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over de Barbas houtkachel of over de Haardenexpert kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.