Dé kindercamping van Limburg

Op zoek naar dé kindercamping in Limburg?  Dan is De Leistert een regelrechte aanrader. Dit recreatiepark is namelijk niet voor niets door Kids Vakantiegids genomineerd voor Clamping van het jaar. Wij snappen het wel, want kinderen die hier vorig jaar hun vakantie vierden, hebben het er nu nog steeds over. Ze hebben dan ook volop mogelijkheden om te sporten, spelen, zwemmen en creatief bezig te zijn. Er is veel te doen voor jongens en meiden van alle leeftijden. Fietsen of skelters huren voor een rondje in de omgeving? Natuurlijk is dat mogelijk!

 

Creatievelingen opgelet!

Hoe leuk is het om een eigen souvenir te knutselen voor thuis? Daar kun je nog eens trots op zijn! Maak het bij het Klushuis dat zich op het recreatiepark bevindt. Op deze gezellige zolder van De Leistert wordt geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd. Onder begeleiding natuurlijk. In het hoogseizoen is er een supergezellige kinderbingo, een mega recycle knikkerbaan en ‘pimp my shirt’. Voor de echte meidendingen is er de speciale meidenmiddag. Op de website staan al gezellige foto’s om een indruk te krijgen van de leuke activiteiten die het recreatiepark te bieden heeft voor de kinderen.

 

Maak kennis met het animatieteam

Wat maken zij er ieder jaar een feestje van! Pluck en Pien van het animatieteam. Met dansjes en liedjes maken ze alle kinderen (en stiekem ook hun ouders) iedere keer weer blij. Het duo verzorgt de recreatieprogramma’s op het recreatiepark. Hier gaan de kinderen nog lang over napraten! Wij weten al wat ze de terugweg naar huis gaan zingen. De kidsspecials beschikken over kinderhoogslapers en een privé speeltuin. In het pakket zit verder een gethematiseerde kinderkamer, een bolderkar. Wij begrijpen wel als jullie eigenlijk helemaal nooit meer weg willen. Is het gezin niet compleet zonder hond? Neem hem gezellig mee! Want huisdieren zijn van harte welkom.

 

Meer informatie

Bij vragen over de faciliteiten op de kindercamping of de kidsspecialpakketten je gemakkelijk contact op met de receptionisten. Zij nemen de tijd voor je en vertellen graag over de mogelijkheden.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.