De meest kindervriendelijke camping

Op zoek naar een camping in Limburg die kindvriendelijk is? Wij hebben het antwoord. De Leistert doet er namelijk alles aan om het de kleintjes op een veilige en verrassende manier naar hun zin te maken. Wanneer jullie hier je vakantie vieren, hebben ze zeker iets te vertellen als ze weer terug naar school moeten. Waarover dan? Dat vertellen we graag!

 

Van accommodatie tot activiteiten

Werkelijk bij alles wat dit recreatiepark aanbiedt is gedacht aan de kinderen. Zo zijn er diverse accommodaties die speciaal voor kinderen zijn ingericht. Denk aan traphekjes, speciale afgeschermde wandcontactdozen en een bolderkar bij uw eigen bungalow. Een eigen veranda en tuin om in te spelen is natuurlijk helemaal geweldig. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alle activiteiten die er met name voor kinderen zijn. Denk aan die geweldig indoor speelhal, het knutselen in het klushuis en de grote speeltuin. Stoere kinderen pakken de crossfiets voor een rondje op de fietscrossbaan. Ook is het mogelijk om fietsen en skelters te huren voor een rondje in de omgeving. Tennis, basketbal en kooivoetbal? Het kan allemaal! Misschien ontdekken ze nog wel een nieuwe sport tijdens deze vakantie in Limburg. Maak teams en ga lekker beachvolleyballen, of speel een potje Jeu de Boules. Tussendoor spelen ze een potje Midgetgolf, tennis of basketbal. Als afsluiter ga je lekker darten of poolen in het sportcafé. Natuurlijk staat ook het recreatieteam in de vorm van Pluck en Pien op jullie te wachten om er een feestje van te maken.

 

Vraag het de receptiemedewerkers

Benieuwd of De Leistert ook jullie favoriete nieuwe vakantiebestemming is? Bekijk dan zeker even de mogelijkheden en eventuele last minutes op de website. Vragen of aanvullende informatie? Bel of mail gerust met de klantenservice. Hier staan de medewerkers van De Leistert je graag te woord over de mogelijkheden op recreatiepark De Leistert.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.