De specialist in krediet zelfstandigen

Bij Goedlenen kunt al als zelfstandig ondernemer een krediet aanvragen voor privé doeleinden. Ze hebben een breed aanbod aan producten en diensten voor u als particulier en dus ook voor u als zelfstandig ondernemer. Lenen, leasen, hypotheken en verzekeren, het kan allemaal bij Goedlenen.

lenen

Bij Goedlenen kunt u kiezen voor een persoonlijke lening, een doorlopend krediet, een WOZ krediet, een restschuldfinanciering, een seniorenlening, een auto of motor lening, verbouwingslening of een vakantie(huis) lening. Op de site vindt u meer informatie over het lenen en hier kunt u ook berekenen wat u maximaal kunt lenen. Waarom moet u kiezen voor Goedlenen? Heel eenvoudig, om de volgende punten:
– persoonlijk advies
– verantwoord
– voordelig
– ruime keus

Krediet aanvragen

U kunt dus als zelfstandig ondernemer een krediet aanvragen voor privé doeleinden. Bij Goedlenen doen ze het echt. Er zitten wel een aantal spelregels aan vast, de hoofdpunten zijn namelijk:
– U leent voor een privé doel
– Jaarcijfers over drie jaar
– U dient een eigen woning te hebben
– Geen negatieve BKR registratie

Wilt u een krediet zelfstandigen aanvragen of wilt u meer informatie over lenen, leasen, hypotheken of verzekeren? Op de site van Goedlenen vindt u alle informatie en kunt u een aanvraag invullen. U kunt ook vrijblijvend telefonisch een aanvraag doen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.