De XBMC media player

Wilt u gratis en onbeperkt films en series kunnen kijken, maar gewoon wanneer het u uitkomt? Schaf dan de mediaplayer aan van Filmspeler.nl. De  XBMC media player is een plug en play systeem dat erg gemakkelijk werkt.

De mediaplayer

Bij Filmspeler.nl kunt u terecht voor de XBMC mediaplayer. Dit is een plug en play systeem die u makkelijk aan kunt sluiten op elke televisie. U hoeft de mediaplayer maar eenmalig aan te schaffen en daarna kunt u gratis en onbeperkt films, series en sportwedstrijden kijken. In het aanbod vindt u meer dan 800.000 films en daar komen dagelijks nieuwe bij. Ook wordt er een afstandbediening bij de mediaplayer geleverd. U kunt dan eenvoudig het menu navigeren. U kunt in het menu zoeken op datum, titel of genre. Alle films zijn ondertiteld. U kunt de techniek van de mediaplayer vergelijken met die van YouTube of Spotify.

Meer informatie over de mediaplayer

Bent u benieuwd naar de mediaplayer van Filmspeler.nl? Ga naar de site voor meer informatie. Op de site kunt u direct een mediaplayer bestellen. Hij wordt dan nog de volgende dag bij u thuis bezorgd. Heeft u nog vragen over de mediaplayer? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op de site.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.