Declarabiteit eng? Niet met Workspace

Steeds meer bedrijven zijn bezig met efficiënt werken, immers wil je zoveel mogelijk winst halen uit de inzet van zo min mogelijk medewerkers. Er wordt dus steeds vaker aan medewerkers gevraagd om hun declarabiteit op te geven. Dit is een manier om te berekenen in hoeverre een medewerker geld opbrengt aan het bedrijf. Dit kan op een eenvoudige manier door de medewerkers een tool te verschaffen voor de urenregistratie.

Hoeveel werk je op een dag?

Zeker als je medewerkers voor verschillende opdrachtgevers (klanten) tegelijk werken dan kan het prettig zijn om een overzicht te bewaren hoeveel tijd er per klant wordt besteed. Door de tool van Workspace is er een manier gekomen om op een laagdrempelige manier de declarabiliteit in kaart te brengen. In een overzicht wordt bijgehouden welke projecten er allemaal lopen en hoeveel uur er per project wordt besteed. Dit kan door wanneer je start aan een project op een timer te  klikken en zodra je klaar bent deze weer te stoppen. Ook wordt zo inzichtelijk welke tijd er ‘verloren’ gaat en op geen enkel project geschreven kan worden.

Kies ook voor urenregistratie van Workspace!

Meer informatie over deze tool en ervaringen van andere gebruikers vind je op de website van Workspace, ook kan je hiermee eenvoudig een factuur opstellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.