Deuren laten spuiten in de spuiterij

Wilt u uw deuren laten spuiten bij een spuiterij in Eindhoven? Ga dan naar Spuiterij Geraerts. U kunt hier deuren, ramen, kozijnen en meer laten coaten. Na een coating heeft het minder onderhoud nodig en is het aanbrengen van een verflaagje al voldoende. Voor hoge kwaliteit en het aller beste resultaat, bent u bij Spuiterij Geraerts aan het juiste adres.

De mogelijkheden

Bij Spuiterij Geraerts coaten ze bijna alle watergedragen coatings. Op alle houtsoorten kunnen zij gronden, dekkend, voorlakken en transparant spuiten. In de spuiterij wordt erg flexibel gewerkt en met afgestemde processen. Op deze manier kan er erg snel worden gewerkt en neemt het spuiten van uw producten slechts twee dagen in beslag. U kunt bij Spuiterij Geraerts terecht voor het spuiten van producten, maar ook voor dakcoating, vloerencoating, Tex Protector, buizenverf, Carboleum en ecoleum. Heeft u een spoedopdracht? Dan kan dat zelf binnen 24 uur uitgevoerd worden.

Informatie

Wilt u uw deuren laten coaten bij Spuiterij Geraerts en bent u benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn bij de spuiterij in Eindhoven? Vraag een vrijblijvende offerte aan op de site of neem contact op met de spuiterij en dan bespreken zij graag met u de mogelijkheden. Ga voor meer informatie over de spuiterij naar de site.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.