Documenten elektronisch ondertekenen

Wilt u kosten besparen en uw producten en diensten sneller en efficiënter leveren? Wat dacht u van documenten elektronisch ondertekenen. Evidos maakt dit mogelijk voor u. Alle documenten worden voorzien van een digitale handtekening.

Waar staat Evidos voor?

Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitale handtekening en digitale identiteit. Met onze oplossingen kunt u zeker zakendoen op Internet, kosten besparen en uw producten en diensten sneller en efficiënter leveren. Al meer dan 10 jaar zijn zij nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor de digitale handtekening en inloggen. Op het Internet is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet en een digitale transactie moet dezelfde juridische waarde hebben als op papier. Vanuit een bedrijfskundige visie en sterke technisch inhoudelijke kennis zijn zij een volwaardig gesprekspartner. Naast kwaliteit staat resultaatgericht werken voorop.

Een afspraak plannen

Voor inloggen en elektronisch ondertekenen zijn verschillende oplossingen. De keuze hangt af van verschillende factoren. Bent u geïnteresseerd in Evidos? Plan dan een afspraak via de site. Zij komen dan graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en ook om oplossingen te demonstreren zodat u snel van start kunt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.