E-liquids kopen

Hoewel vroeger veel mensen nog rookten, zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die hun sigaret verruilen voor een e-sigaret. Zo voorzie je de sigaret van een vloeistof, oftewel een e-liquid. Aangezien smaken en wensen verschillen zijn e-liquids verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen. De e-liquids hebben verschillende smaken, kracht en kwaliteit. Wij vertellen je in deze blog waar je op moet letten als je e-liquids wilt kopen.

Bestanddelen e-liquids

Als je ook graag e-liquids wilt bestellen dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om te weten dat e-liquids bestaan uit drie basisbestanddelen. Dit zijn PG en/of VG, een smaakstof en optioneel nicotine. E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Daarbij kun je vaak kiezen uit 0. 6, 12 of 18 mg nicotine per ml e-liquid. Waar kies jij voor? Let er goed op bij het doen van een aankoop.

PG en VG

Ook is het belangrijk om goed te letten op de verhoudingen tussen PG en VG. Deze kunnen per merk en zelfs per e-liquid verschillend zijn. Het PG-gehalte bepaalt de zogeheten throat hit, oftewel het keelgevoel. Het VG-gehalte zorgt voor de hoeveelheid damp. Kijk hier ook goed naar als je een bestelling wilt plaatsen.

E-liquids bestellen

Via de website Eliquidmania kun je e-liquids en aanverwante artikelen bestellen. Bestellingen die gedaan worden voor 17:00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden. Het betalen van je bestelling is altijd veilig. Maak een keuze uit PayPal, iDeal of betaal gemakkelijk achteraf.

Meer weten over e-liquids kopen?

Heb je nog vragen over e-liquids kopen van Eliquidmania? Of wil je meer weten over het bestellen via deze webshop? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van de website. Zij helpen je graag verder en geven je waar nodig advies op maat.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.