Een fiberlaser kopen, huren of leasen

Was u in het bezit van een fiberlaser maar is deze onlangs kapot gegaan? Niets is vervelender dan een kapotte machine als het u financieel gezien niet uitkomt. De aanschaf van een nieuwe is immers een grote investering. Gelukkig biedt HD Lasers u de mogelijkheid om een fiberlaser te huren of leasen. In plaats van een eenmalige investering, betaalt u nu een vast maandbedrag.

Het verschil tussen huren en leasen

Als u liever geen fiberlaser wilt kopen, zijn er twee verschillende opties; huren of leasen. Als u een machine huurt kunt u zelf bepalen voor welke termijn dit is (met een minimum van twee maanden). Mocht u er na een bepaalde periode toch voor willen kiezen om de machine te kopen, dan wordt er 75% van het huurbedrag in mindering gebracht op de koopprijs. Als u kiest voor het leasen van een machine, dan betaalt u twee jaar lang een maandelijks bedrag waarna de laser helemaal van u is.

Lees meer over de mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van HD Lasers? Dan kunt u op de website meer informatie vinden. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met een van de servicegerichte medewerkers. Zij kunnen u vrijblijvend persoonlijk advies geven. Bekijk dus snel de mogelijkheden en zorg ervoor dat u binnenkort weer aan de slag kunt met uw fiberlaser!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.