Een goed(koop) administratiekantoor in Nijmegen

Bent u op zoek naar een goed administratiekantoor in Nijmegen? En verwacht u maandelijks een scherpe prijs? Dan bent u bij De Administratiekamer aan het goede adres! We zullen u kort uitleggen welke mogelijkheden er zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Beschikbare pakketen per maand:

  • Voor maarliefst €40,- heeft u al een budgetpakket! Hierbij regelt u zelf de administratie, maar wordt dit gecontroleerd en gecorrigeerd door de medewerkers van De Administratiekamer. Ook kan er aan het einde van het jaar een omzetbelasting worden aangegeven. U kunt bij dit budgetpakket gratis gebruik maken van een Excel boekhoudprogramma waarin bepaalde formats worden aangeboden. U kunt hierbij denken aan een format voor urenregistratie, kilometerregistratie en rittenadministratie.
  • Voor €55,- euro per maand wordt uw volledige administratie verwerkt. Daarnaast ontvangt u ook alle voordelen uit het budgetpakket.
  • Naast de maandelijkse pakketen zijn er ook aanvullende opties verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan: salarisadministratie, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte inkomstenbelasting etc.

Bent u een starter? Ontvang dan 50% korting op uw eerste drie maanden!

U kunt bij de Administratiekamer gebruik maken van een voordelige startersaanbieding, waarbij u de eerste drie maanden 50% korting ontvangt op uw maandpakket. Voor meer informatie over dit administratiekantoor in Nijmegen, bekijkt u de website of kunt u bellen naar dit nummer: 0481-848840.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.