Een handige en compacte laptop printer

Bent u op zoek naar een printer voor uw laptop? Als u veel reist tussen verschillende werkplekken kan een losse printer soms voor problemen zorgen. Hoe fijn zou het zijn als u uw printer gewoon kon meenemen naar de juiste locatie? Gelukkig heeft Centenna de oplossing voor u! Zij hebben namelijk een compacte laptop printer koffer  waardoor u op elk gewenste locatie kunt printen. 

Laptop printer koffer door Parat

Parat is de specialist als het aankomt op de ontwikkeling, productie en verkoop van laptop printer koffers. Ze hebben in het verleden al koffers geleverd aan verschillende grote bedrijven zoals KPN en ADAC.  Daarnaast hebben ze stootbestendige koffers ontwikkeld en geleverd voor publiekelijk gebruik bij overheidsinstanties, leger operaties en politiekrachten. U weet dus dat de koffers door grote organisaties zijn getest en kunt met gerust hart vertrouwen op de producten van Parat.

Meer dan alleen laptop printer koffers

Als u op zoek bent naar meerdere ICT oplossingen voor uw bedrijf, dan bent u bij Centenna aan het juiste adres. Ze hebben namelijk ook veel ondersteunende producten en systemen, voor een veilig verloop van uw dagelijkse werkzaamheden.  Neem voor het meest uitgebreide overzicht van het assortiment een kijkje op de website van Centenna. Hier vindt u bijvoorbeeld ook informatie over laptop trolleys of lockers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.