Een inspirerende vergader omgeving dankzij Rederij Celjo

Heeft u binnenkort een lange vergadering op de planning staan en beschikt u zelf niet over de juiste ruimte op kantoor? Dan heeft Rederij Celjo de perfecte oplossing voor u. Bij hen kunt u namelijk vergaderen op het water waardoor u zonder twijfel genoeg inspiratie opdoet om de dag mee door te komen.

Kies zelf een geschikt arrangement

Het maakt niet uit of u een kleine- of juist een grote vergadering op de planning heeft staan. Rederij Celjo heeft namelijk verschillende boten waar u op kunt vergaderen. Op deze manier is er altijd wel een geschikte boot vrij voor uw vergadering. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal standaard arrangementen, die u op de website kunt terugvinden. Het is ook mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen. Op deze manier weet u zeker dat uw partners niets tekort komen.

Bekijk de mogelijkheden online

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Rederij Celjo? Kijk dan zeker op de website. Hier vindt u informatie over de verschillende schepen en arrangementen. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor de contactgegevens zodat u de medewerkers kunt bereiken als u vragen hebt. Ga dus snel naar de website en kom erachter wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.