Een persoonsgerichte Verloskundigenpraktijk in Den Haag

Hebben u en uw partner ontdekt dat jullie zwanger zijn? Het is ontzettend leuk om vast na te denken over alle leuke bijkomstigheden. “Hoe gaan we de babykamer inrichten”? of  “Welke kleertjes zullen we kopen voor onze zoon/ dochter?” Dit zijn allemaal vragen die de hele zwangerschap door blijven komen. Maar naast het uitzoeken van de leuke dingen en het lezen van babyboeken is het ook belangrijk om na te denken over de praktische zaken. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over een verloskundigenpraktijk? Zeker als het uw eerste baby is, vindt u het belangrijk dat u al uw vragen kunt stellen zonder raar aangekeken te worden. Daarnaast vindt u het fijn als u tijdens uw zwangerschap meerdere keren gecontroleerd wordt. Als u zich in dit verhaal herkent is Verloskundigenpraktijk Otis wellicht iets voor u. Deze Verloskundigenpraktijk in Den Haag neemt de tijd voor u en nemen al uw zorgen rondom de bevalling weg.  

Otis heeft een goede naam opgebouwd

Behalve het feit dat Otis aangesloten is bij de beroepsorganisatie en het Kwaliteitsregister Verloskundigen, hebben ze ook nog eens 16 jaar ervaring. In die 16 jaar hebben ze een goede naam opgebouwd.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen hebt over deze verloskundigenpraktijk kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers. De contactgegevens vindt u op de website. Wilt u hier direct naartoe? Klik dan op de volgende link: Verloskundige Den Haag.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.