Een prachtig verblijf in Frankrijk

Op zoek naar een verblijfplaats in Frankrijk? In La Perle d’Anrosey wordt u graag ontvangen. U verblijft hier in een adelijk 19e-eeuws landhuis met ruime gastenkamers, authentieke details en een harmonieuze sfeer. Het is een perfect verblijf op slechts een half uur rijden van de Autoroute du Soleil.

La Perle d’Anrosey

Bij La Perle kunt u genieten van de ruimte en de rust. U verblijft in het authentieke Franse landleven. U kunt uren door de bossen wandelen, sportieve fietstochten maken over de heuvels en door de bossen of gewoon lekker uitrusten. In de tuin kunt u een lekker kopje thee of een glaasje wijn drinken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uitstapjes te maken in de omgeving. U kunt naar Langeres, de stad van Diderot, de abdij van Auberive, Dijon, de Citadel in Besançon of naar de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp.

Reserveren

Wilt u reserveren bij La Perle d’Anrosey, uw B en B  in Frankrijk? Dat kan direct via de site. Heeft u nog vragen over uw verblijf of de omgeving, dan kunt u altijd contact met ze opnemen. La Perle d’Anrosey kent de streek door en door en zij staan voor u klaar om uw verblijf in Frankrijk tot een succes te maken.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.