Een snelle schoenmaker Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede maar ook snelle schoenmaker? Bij 12Shoe, de schoenmaker Amsterdam, zorgen ze dat uw schoenen weer als nieuw worden. Binnen een week zijn uw schoenen gerepareerd en stralen ze weer. Heeft u reparaties zoals het vervangen van uw schoenzool, het repareren van de hakken of het lijmen van uw schoenzool, alle reparaties kunnen zij verzorgen.

Eenvoudig concept

Het concept van 12Shoe is heel eenvoudig. U brengt de schoenen die u wilt laten repareren naar een lokaal servicepunt en u vult een reparatieformulier in. Op het formulier geeft u aan wat u wilt laten repareren. Binnen een week kunt u de schoenen alweer ophalen bij het punt waar u zo ook afgeleverd heeft. Uw schoenen zijn dan volledig gerepareerd en ze zijn weer als nieuw.

Schoenmaker Den Haag

Woont u in of nabij Amsterdam, dan kunt u naar 12Shoe. Woont u in of nabij Den Haag? Ook dan is het geen probleem en kunt u gewoon terecht bij 12Shoe. Zij repareren namelijk ook voor de omgeving Den Haag. Bent u benieuwd naar 12Shoe, de schoenmaker Den Haag en Amsterdam en wilt u meer weten? Ga dan naar de site. Op de site vindt u de informatie die u nodig heeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.