Een veiligere trap door trapbekleding

U moet er toch niet aan denken.. U bent boven de was aan het doen en ineens hoort u een harde knal. U rent naar de trap toe, maar het is al te laat. Uw dochtertje ligt onderaan de trap en is uitgegleden over de gladde treden. Dit hoeft geen vervelende droom meer te zijn die in uw hoofd blijft rondspoken! Door uw trap volledig te bekleden wordt de kans op uitglijden minder groot en hoeft u zich minder zorgen te maken over uw kinderen die zelfstandig de trap op en af moeten. Bij Up2Go Montage kunt u uw trap laten bekleden voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Goedkoop betekent bij Up2Go Montage géén duurkoop!

Deze specialist in trappen heeft ruim 10 jaar ervaring in trapblekledingen en traprenovaties. Daarnaast geven ze u een garantietermijn van minimaal 10 jaar. Dit allemaal voor de scherpste prijzen. Goedkoop betekent in dit geval dus zeker geen duurkoop. U bent verzekerd van een scherpe prijs, goede kwaliteit en een ruime garantieperiode van maarliefst 10 jaar.

Pak snel de telefoon en laat uw trap binnen een dag bekleden!

Voor de meeste trapbekledingen en traprenovaties heeft Up2Go Montage slechts één dag nodig. Bel daarom meteen met een van de medewerkers of vraag via de website een offerte aan. Hier kunt u meteen een aantal ervaringen lezen van klanten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.