Een verkeersregelaar voor uw evenement

Organiseert u binnenkort een evenement en bent u nog op zoek naar een verkeersregelaar in IJmuiden die ervoor kan zorgen dat het parkeren soepel verloopt? Hiervoor kunt u terecht bij NHB Services. Hier kunt u niet alleen terecht voor een verkeersregelaar, maar zij kunnen ook het gehele evenement voor u verzorgen. Naast dat u hier terecht kunt voor een verkeersregelaar voor een korte periode, kunt u hier ook terecht als u op zoek bent naar een verkeersregelaar voor een langere periode. 

NHB Services

NHB Services staat ook wel bekend als Noord Holland Bewaking. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een zeer uitgebreid dienstenpakket. Zo kunt u hier niet alleen terecht voor verkeersregelaars, maar u kunt hier ook terecht als u op zoek bent naar een toezichthouder. Daarnaast kunt u hier ook terecht als u graag een controleur voor het wegdek in wilt huren.

Contact

Bent u geïnteresseerd en zou u graag contact op willen nemen met Noord Holland Bewaking? Klik dan hier. Hier vindt u de contactgegevens van het bedrijf. Daarnaast vindt u hier ook een compleet overzicht van alle diensten die zij aanbieden. Is er nog iets onduidelijk? Aarzel dan niet en neem gerust een keer contact op met NHB Services.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.