Een villa huren aan het strand

Houdt u van ruimte en van luxe en bent u toe aan vakantie? Huur eens een villa van SEA Holiday Villas en kom volledig tot rust. U kunt villas huren in Nederland, Spanje en Curaçao. Een vakantiehuis Curaçao is zeker een aanrader, want u verblijft op een prachtig ressort direct aan het strand in een prachtige en luxe villa.

Luxe villa

De villa beschikt over alle gemakken die u nodig hebt voor een ontspannen verblijf op dit tropische eiland. Zo heeft u volledige airconditioning, beschikt het huis over vier slaapkamers en drie badkamers en heeft u een tropische tuin met diverse tuinmeubelen, buitenbar en privé zwembad. Daarnaast kunt u gebruik maken van de flatscreens in de huiskamer en hoofdslaapkamer en van een playstation 3 en iPhone docking station. Ook heeft u een keuken die van alle gemakken voorzien is tot uw beschikking. Bij SEA Holiday Villas kunt u heerlijk ontspannen direct aan zee.

Reserveren

Bent u nu geïnteresseerd in een villa huren Curaçao? Op de site van SEA Holiday Villas vindt u informatie over de villa en kunt u eenvoudig reserveren. Heeft u meer interesse in een villa in Spanje of gewoon in Nederland? Bekijk dan eens de andere villas en reserveer in Spanje of Nederland.

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.