Fietsen, natuur en een appartement op Terschelling

Bent u een natuurliefhebber en fietst u graag? Dan zit u helemaal goed in één van de vakantiehuisjes Terschelling. De appartementen van Goudberg kunnen u veel bieden. Zo is er de unieke natuur met duinlandschappen, de fantastische fietsroutes en natuurlijke de prachtige appartementen. Ook voor een vakantie waar u lekker kunt ontspannen zit u goed bij Goudberg appartementen. Reserveer snel en kom overnachten in één van de mooie huisjes.

Fietsen op Terschelling

Bij Goudberg appartementen hebben ze veel fiets faciliteiten. Zo kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen. De fietsen kunnen bij de boot geleverd en gehaald worden, wat natuurlijk ideaal is. Er is een overdekte fietsenstalling bij de appartementen. Fietsen op Terschelling zorgt voor ontspanning en daarbij kunt u genieten van de prachtige landschappen. Zeker het proberen waard.

Goudberg appartementen

De appartementen bevinden zich centraal op het eiland in het dorpje Baaiduinen. Ze verhuren 2-4-5 en 7 persoonsappartementen. Er heerst een gemoedelijke sfeer en ze verlenen zeer goede service. Gasten keren regelmatig terug vanwege positieve reacties. In totaal kunnen er 22 mensen in de appartementen verblijven. Wilt u eens met zijn allen weg of gewoon lekker met zijn twee? Informeer naar de mogelijkheden voor een appartement Terschelling of reserveer direct via de site.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.