Financieel talent bij Brooklyn Finance

Bent u pas afgestudeerd en op zoek naar een financiële uitdaging? Bekijk dan eens de vacatures van Brooklyn Finance. Hier hebben ze veel vacatures voor u klaarliggen. Wilt u graag als assistent controller aan de slag? Deze vacature assistent controller vindt u bij Brooklyn Finance.

De mogelijkheden

Bij Brooklyn zijn ze op zoek naar financieel talent. Brooklyn Finance kent de financiële wereld als geen ander. Hierdoor kunnen zij zich echt goed verdiepen in uw vraagstuk en dat is natuurlijk ideaal om de perfecte kandidaat voor een vacature te vinden. Bij Brooklyn Finance vindt u onder andere de volgende vacatures: salarisadministrateur, controller, business controller, hoofd administratie, financieel adviseur, financeel controller, financieel manager, accountant, assistent accountant

Solliciteren bij Brooklyn Finance

Bent u geïnteresseerd in een baan bij Brooklyn Finance en wilt u solliciteren op één van de vacatures? Op de site kunt u eenvoudig een formulier invullen. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie over de vacatures of Brooklyn Finance? Op de site vindt u ook de contactgegevens van Brooklyn en kunt u online een afspraak maken als u dat wenst. Bij Brooklyn Finance helpen ze u naar de perfecte baan als bijvoorbeeld assistent accountant. De vacature assistent accountant vindt u ook op de site.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.