Gaashekwerk van De Wit Hekwerken

Bent u op zoek naar hekwerk voor uw tuin of perceel? Bij De Wit Hekwerken bent u aan het juiste adres. De Wit Hekwerken biedt u diverse soorten hekwerken, waaronder gaashekwerk, looppoorten, RVS poorten, een sierpoort en sierhekwerken.

Gaashekwerken

Gaashekwerk is de duurzame en voordelige afbakening van De Wit Hekwerken. Het gaashekwerk van De Wit is te verkrijgen in verschillende hoogtes, uitvoeringen en kleuren. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een extra beveiliging bovenop het gaashekwerk. U kunt het gaashekwerk zelf samenstellen. De palen en bovenbuis worden volbad verzinkt en gepoedercoat. Hierdoor staan zij garant voor een uitstekende kwaliteit. Het gaas is leverbaar in de standaard kleuren, maar ook in de kleuren rood, blauw, wit en geel.

De service van De Wit Hekwerken

De Wit komt geheel kosteloos bij u langs om uw tuin of perceel in te meten. Het team van De Wit heeft veel ervaring en monteert het hekwerk op de juiste manier. Bent u benieuwd naar het gaashekwerk of naar de andere hekwerken van De Wit? Ga naar de site voor het assortiment of bekijk de hekwerken in de showtuin van De Wit Hekwerken. Wilt u meer informatie? Ga dan naar de site of neem contact op met De Wit Hekwerken.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.