Gebruikte magazijninstellingen kopen

Had u niet gedacht dat uw bedrijf zo snel zou groeien? En komt u nu toch echt opbergruimte tekort? Nieuwe magazijninstellingen kosten vaak handen vol met geld. Daarom biedt Trading Together tweedehands magazijnstellingen aan! Hier bent u er zeker van dat u de gebruikte magazijnstellingen nog steeds in goede staat verkeren! Zo heeft u toch een complete magazijninrichting, voor een klein prijsje!

Kan ik voortborduren op mijn huidige magazijnstelling?

In de meeste gevallen kunt u hetzelfde soort magazijnstelling krijgen die u al hebt. Trading Together beschikt onder andere over de volgende soorten magazijnstellingen:  Palletstellingen, legbordstellingen, bandenstellingen, grootvakstellingen en draagarmstellingen. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor Entresol tussenvloeren. Maar voor het meest recente aanbod kunt u het beste even een kijkje op de website nemen. Hier staan de magazijnstellingen die net zijn ingekocht met foto’s en maten. U kunt dus meteen kijken of het past binnen uw huidige inrichting.

Voor elk budget een inrichting

Trading Together heeft dankzij hun efficiënte werkwijze magazijninstellingen voor elk budget. Er staan op de website een aantal prijzen bij bepaalde partijen. Wilt u een specifieke aanvraag doen, dan kunt u het beste een offerte aanvragen via de website of even bellen met een van de medewerkers van Trading Together.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.