Gedeelte dak ingestort

Afgelopen maand hebben mijn man en ik voor het eerst in ons leven contact moeten opnemen met een dakdekker. Mijn man en ik zijn al jarenlang woonachtig in Apeldoorn en wonen dan ook al meer dan 10 jaar in ons huis. Echter hebben wij het dak nooit laten onderhouden en afgelopen maand hebben wij hier dan ook enorm veel last van gehad. Tijdens een zaterdagnacht in de maand augustus regende het namelijk enorm zachtjes op de dakpannen, maar echter begaf een gedeelte van het dak het, waardoor ons huis bloot stond aan de regen. Hierdoor moesten wij contact opnemen met de dakdekker Apeldoorn, genaamd Roofing Service.

Vaker laten onderhouden

Roofing Service was een specialist die enorm snel ter plaatse kon komen en bovendien ons snel van ons probleem zou kunnen afhelpen. Dit allemaal tegen betaalbare kosten waardoor onze keuze voor dit dakdekkersbedrijf al enorm snel was gemaakt. Ons dak was enorm snel gerepareerd en als tip gaf de specialist ons mee dat wij vaker het dak moeten laten onderhouden. Op deze manier voorkom je vaak beginnende schade.

Contact opnemen met Roofing Service

Heb jij problemen met jouw dakbedekking en wil jij hulp van een echte specialist? Surf dan naar de website van Roofing Service voor meer info!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.