Gemak dient de mens dankzij Workspace!

Het aanbod ZZP’ers groeit aanzienelijk in Nederland. En dat is ook niet zo gek, want ook de markt groeit. Als ZZP’er heb je de kans om klussen te doen waar je écht goed in bent. En zo kan je je specialiseren, en kunnen anderen jouw inhuren voor een gespecialiseerde klus. Zelfstandig ondernemen is iets waar veel mensen van dromen, maar ook zien ze veel beren op de weg. Een deel van deze beren worden weggenomen dankzij het programma Workspace!

Overzicht en controle dankzij Workspace

Als je eenmaal als ZZP’er aan de slag gaat dan brengt dit ook een hoop administratieve klussen met zich mee. Deze klussen lijken in het begin lastig, maar dankzij een handig programma als Workspace heb je dit zo voor elkaar. Stel iemand geeft aan geïnteresseerd te zijn in jouw diensten. Met Workspace kan je eenvoudig een offerte opmaken die er professioneel uitziet een deze aan de klant versturen. In diezelfde huisstijl is het vervolgens ook weer mogelijk om met een aantal klikken de factuur richting de klant te versturen. Alles houd je bij in slechts een systeem, en zo heb je overzicht en controle!

Ook voor het bijhouden van de uren

Vind je het lastig om achteraf in te schatten hoeveel tijd je ergens hebt ingestoken? Maak dan gebruik van de urenregistratie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.