Harembroek voor heren in Ibiza stijl

Ibiza is al een paar jaar de inspiratiebron voor de festivalmode. Het liefst zouden we er in de zomer allemaal uitzien als echte hippies, maar dan wel anno 2015. Hierbij kan je denken aan de fringes, suedeleer, veel bloemen, wijde pijpen en prints. Maar een andere invloed in deze festivaltrend is India. Mooie kraaltjes en spiegeltjes, daar worden we als vrouwen in de festivalmode erg blij  van. Een ander terugkerend onderdeel is de harembroek. En deze is er zeker niet alleen voor dames, maar wordt ook erg populair onder de heren. Wil je een harembroek heren kopen? Surf naar Hindi Bindi.

Harembroek voor dames en heren bij Hindi Bindi

Hindi Bindi is een webshop waar je terecht kan voor het kopen van diverse spullen met een Indiaas tintje, en toevallig is dat hartstikke hip! Een mooie harembroek met passende accessoires vind je hier voor zowel dames als voor heren. Maar ook je woning kan je omtoveren tot een echte Ibizastijl woning, denk bijvoorbeeld aan een mooi wandkleed of verlichting in deze  stijl.

Nieuwsgierig geworden naar Hindi Bindi?

Surf naar de website en maak kennis met de verschillende mogelijkheden. En bestel vandaag eventueel nog een van de harembroeken dames en ga genieten deze zomer!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.