Het ERP pakket van Keemink Design

Bent u op zoek naar een softwaresysteem dat voor uw bedrijf ideaal is? Probeer eens Tradium Business software voor het MKB. Tradium is een geavanceerd ERP pakket en geschikt voor het MKB. Met Tradium combineert u veel voordelen op het gebied van software. Tradium Business software is uw softwareoplossing. Bij Keemink Design bent u aan het juiste adres voor het ERP pakket.

Keemink Design

Keemink Design ontwerpt en realiseert softwareoplossingen. Inmiddels hebben ze al 25 jaar ervaring in dit vak. Ze ontwerpen en realiseren softwareoplossingen voor bedrijven in verschillende branches. Ze zijn specialist in administratieve en logistieke automatisering en e-commerce oplossingen. Bij Keemink hebben ze in de afgelopen jaren de know-how ingezet voor Tradium. Tradium is het complete ERP pakket voor het middenbedrijf. Tradium staat onder andere voor transacties en informatiesysteem, direct inzicht in financiële cijfers, integratie en communicatie en uitgebreide functies en managementtools. Met Tradium heeft u daarnaast ook aansluiting op de praktijk en kunt u maatwerk naar wens realiseren.

Informatie en contact

Bent u benieuwd naar Tradium of wilt u meer weten over het systeem? Vraag de uitgebreide brochure aan op de site van Keemink design. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met Keemink, ze staan u graag te woord.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.