Hoe kan ik het salaris van mijn medewerkers verwerken?

Bent u een eigen onderneming gestart maar heeft u geen verstand van loonverwerking? Het is vaak een lastige klus, waar de meeste ondernemers geen tijd voor hebben. Laten we eerlijk zijn, die tijd had u ook in uw eigen onderneming kunnen stoppen. Daarnaast kost het u waarschijnlijk veel tijd, terwijl het voor mensen uit dit vakgebied zo gepiept is.

Wat kan ik allemaal uit handen geven?

U kunt zelf bepalen wat u precies uit handen wilt geven. Voor maar €5,25 per werknemer per maand neemt salariskantoor Loonbrigade uw gehele loonadministratie uit handen. Daarnaast kunnen ze u helpen met pensioenfondsen, het opstellen van arbeidsovereenkomsten of ziekmeldingen. Voor het gehele aanbod kunt u terecht op de website van de Loonbrigade. Wilt u overstappen naar de Loonbrigade? Dan kan dit geheel kosteloos! U hoeft alleen uw gegevens achter te laten via de website en er wordt contact met u opgenomen!

Ja, ik wil graag meer weten over de diensten van de Loonbrigade

De Loonbrigade is gevestigd in Veenendaal en u kunt altijd even bellen voor vragen of meer informatie. U kunt ook een mail sturen of uw gegevens achterlaten op de website. Schrijf u dan meteen in voor de MKB Nieuwsbrief! Hierin staan praktische tips en worden de actuele ontwikkelingen in de markt besproken!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.