Houten vloer laten schuren in Groningen

Heeft u een houten vloer en is deze toe aan onderhoud? Dan bent u bij Vloercompleet aan het juiste adres. Vloercompleet is gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren en parket. Uw parket laten schuren in Groningen? Vloercompleet staat voor u klaar.

Een houten vloer schuren

Schuren is erg belangrijk voor de duurzaamheid van uw vloer. Bij Vloercompleet schuren ze uw vloer professioneel met geavanceerde schuurmachines en externe stofzuigers voor een stofvrij resultaat. Dus geen vervelende schoonmaakklussen meer, stofdeeltjes die u tot maanden na het schuren terugvindt of vervelende allergieën. Nadat uw vloer is geschuurd wordt deze afgewerkt met parketolie of parketlak. Met parketolie krijgt u een natuurlijke uitstraling. Het haalt de structuur en kleur naar boven. Met parketlak kiest u voor gemak. Een lak vloer vraagt weinig onderhoud. Er zijn verschillende uitvoeringen van lak mogelijk. Zo is er matte lak, half-glans of glans.

Contact en informatie

De jarenlange ervaring van Vloercompleet zorgt ervoor dat zij de benodigde vakkennis hebben om het schuren van uw vloer tot een succes te maken. Zij zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw wordt. Vloercompleet werkt in Groningen en omgeving. Bent u geïnteresseerd in Vloercompleet? Vraag dan en offerte aan op de site of stel uw vragen. Binnen 24 uur nemen zij contact met u op. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.