Huisdier vermist? De oorzaken vindt u op Zoekdierenarts

Als uw kat van huis is weggelopen kan dat ontzettend vervelend zijn. Want de vraag is natuurlijk, na lang wachten, of het dier nog huiswaarts keert. De paniek kan in  het gezin goed voelbaar zijn, het kan dan prettig zijn om een idee te hebben wat de oorzaak is van het weglopen van dier. Waarom het huisdier vermist is kan u lezen op de website van Zoekdierenarts.

Een huisdier is vermist, en wat nu?

Het dier kan verstopt zitten in schuurtjes en andere hoekjes. Niet alleen van uzelf, maar ook van anderen in de buurt. Even goed navragen bij de buren dus! De kans is groot dat het dier is weggelopen omdat ht achter een ander dier is aangelopen. Als het dier gechipt is dan heeft u een grote kans dat het weer bij u terug komt. Als iemand het dier naar de dierenarts brengt kan worden achterhaald wie het baasje is,. en wordt er contact opgenomen.

Nog geen antwoord op uw vraag over uw huisider?

Lees het volledige artikel op  Zoekdierenarts en kom meer te weten over het weglopen van huisdieren. Op deze website vindt u veel meer uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over het onderwerp teken bij honden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.