Hulp bij het inhuren van een Poolse uitzendkracht

Zoekt u al tijden naar hardwerkend personeel voor uw bedrijf, maar is het nog niet gelukt om de juiste mensen te vinden? Heeft u er wel eens aan gedacht om Poolse medewerkers in te huren? Ze werken vaak ontzettend hard en dankzij de hulp van Dutch Job Centre zijn er geen enkele barrières meer.

Certificering

Natuurlijk is het lastig om een keuze te maken wanneer het gaat om het inhuren van medewerkers. Misschien maakt het bezit van certificeringen het er iets makkelijker op. Dutch Job Centre  is namelijk sinds 2007 in het bezit van een NEN-4400-certificering. Dit is dé norm voor de uitzendbranche en geeft dus aan dat u volledig kunt vertrouwen op deze organisatie.

De Poolse medewerkers van Dutch Job Centre zijn onder andere inzetbaar in de: productie, bouw, groenvoorziening, steigerbouw en het magazijn. Voor speciale aanvragen kunt u uiteraard even bellen met een van de medewerkers en wordt er gekeken naar de  mogelijkheden.

Ja, dit lijkt me wel wat!

Wilt u meer informatie over dit Poolse uitzendbureau? Op de website van Dutch Job Centre vindt u meer informatie omtrent de voordelen van Poolse werknemers, de achtergrond van het bedrijf en de mogelijkheden om in contact te komen met dit uitzendbureau.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.