Ibizatrends voor 2015 bij Hindi Bindi

Zeker met de zomer in aantocht krijgen we allemaal weer zin om ons klaar te maken voor de festivals. Maar een festival is natuurlijk niet compleet zonder een geslaagde outfit. Trend is om ook dit jaar weer lekker los te gaan in Ibiza stijl. En om dat te doen moet je wel de goede webshops kennen waar je unieke items kan kopen, bijvoorbeeld bij Hindi Bindi. Daar bestel je een unieke harembroek voor dames!

De festival-look, wat is dat nou?

Veel kraaltjes, pailletjes en kleurtjes, alsof je terug gaat naar de jaren ’60. Zo zou je de zogenaamde ibiza-stijl wel kunnen omschrijven. Het is los, zit lekker maar is toch vrouwelijk. Een harembroek is iets wat daarbij zeker niet kan ontbreken. Zeker bij hoge temperaturen is het een heerlijke broek waarin je je op je gemak voelt en die luchtig is. Via de webshop Hindi Bindi zijn de harembroeken in verschillende kleuren verkrijgbaar, afhankelijk van jouw wens dus! Wil je een mooie broek bestellen?

Surf naar de webshop Hindi Bindi!

En maak jouw zomerse outfit alvast compleet met een mooie harembroek. Is je vriend jaloers? Op de webshop bestel je ook direct een harembroek voor heren! Ook leuk natuurlijk als valentijnskadootje!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.