Joost Melis is uw informal investor

Wordt uw bedrijf in het voortbestaan bedreigd? Dan kunt u de hulp van Joost Melis goed gebruiken. Joost Melis is een informal investor en runt een onafhankelijke investerings- en bedrijfsfinancieringsmaatschappij. Hij helpt kleine en middelgrote bedrijven in Nederland en België.

De inzet

Joost Melis is er van overtuigd dat er binnen veel bedrijven goede kansen liggen voor uitbrouw, groei en rendementverbetering, als er tenminste de financiele middelen voor beschikbaar kunnen worden gesteld. Naast het beschikbaar stellen van financiële middelen stelt Joost Melis ook persoonlijke expertise en inzet ter beschikking aan zijn deelnemingen. Naast operationele inzet biedt Joost Melis ook nieuwe strategische perspectieven tot groei door middel van overnames, clustering of samenvoeging met vergelijkbare of aanpalende bedrijfsactiviteiten. Joost Melis kan ervoor zorgen dat bedrijven weer in financieel rustig vaarwater komen.

Maak een afspraak

Joost Melis richt zich op bedrijven die in hun voorbestaan worden bedreigd maar kansen bieden tot uitbouw, groei en rendementsverbetering. Benieuwd naar de werkwijze van Joost Melis? Neem een kijkje op de site. Hier kunt u ook eenvoudig contact opnemen en uw vragen stellen. Maak een afspraak met Joost Melis en bespreek de mogelijkheden. Joost Melis staat graag voor u klaar. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.