Kamperen in Limburg op jouw manier

Kamperen in Limburg! wat is het toch een fijn gebied om al je kampeerskills te herontdekken. Ben je niet zo van het kamperen? Dan kun je terecht in een van de luxe ingerichte accommodaties, hier hoef je alleen je koffer uit te pakken en te genieten. Met recht vakantie dus. En dat op een prima afstand, zeker met kleine kinderen is het fijn om niet zover te hoeven reizen. Wat voor vakantie jullie in het vooruitzicht hebben? Dan bedenk je helemaal zelf, want alleen binnen de poorten van het vakantiepark kun je al alle kanten op. Vaders, moeders, opa’s, oma’s en van kleine kinderen tot pubers. Voor iedereen uit het gezin is er iets te doen om er een onvergetelijke familievakantie van te maken.

 

Hoe overnachten jullie?

Luxe tent, knus chalet of huisje voor de hele familie. Op wat voor manier jullie overnachten, dat is helemaal aan jullie. Jullie kiezen namelijk helemaal zelf welke accommodatie bij jullie past. Zijn jullie van luxe of juist een eenvoudige tent. Kies precies wat bij jullie past. Dat geldt ook voor de activiteiten. Tennis, volleybal en basketbal. Huur een skelter of een fiets of neem een duik in het prachtige subtropische zwembad. Slecht weer? Duik de indoor speelhal in. Ook zijn er tal van keuzemogelijkheden voor het diner of de lunch, zo kun je iedere dag iets anders eten. Zo zijn dus niet alleen de activiteiten afwisselend, maar ook jullie menu.

 

Heb je nog vragen?

Over welk park we het hebben? Over De Leistert in Limburg. We begrijpen het dat je nieuwsgierig bent geworden over de mogelijkheden op het park voor jullie. Bel daarom voor meer informatie gerust met de receptionisten van het recreatiepark. Of stuur natuurlijk een mailtje.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.